top of page
Search
  • Writer's pictureLASAP

Uzaicinājums uz Ivetas Apines praktisko semināru “Cits skats uz sasniegumiem, vadības darbu un

LASAP 2013.gada 22.oktobrī plkst. 18:00 Microsoft Latvia telpās, Zaļajā ielā 1 (5.stāvā), rīko Ivetas Apines praktisko semināru „Cits skats uz sasniegumiem, vadības darbu un savu lomu organizācijā”.

Mums nepatīk problēmas. Mēs pieliekam visas pūles lai tās atrisinātu. Mums patīk risinājumi, veiksmīgs tēls un labas beigas. Vai iespējams uz problēmām paskatīties no cita skatpunkta? Vai problēmas var būt risinājumi situācijām, kuras mēs vēl nesaprotam? Izpētīsim organizāciju kā dzīvu sistēmu, ar savu vajadzību būt pilnīgai, savu iekšējo kārtību un mijiedarbību ar citām sistēmām. Un, iespējams, atradīsim jaunus veidus, kā skatīties uz dzīvi un darbu.

Par Ivetu Apini: Organizāciju sistēmkonsultante, vadības koučs. Vairāk kā divpadsmit gadus Iveta vada apmācības dažādām grupām, strādā kā koučs individuāli ar vadītājiem un vadības komandām, vada sistēmiskās darbnīcas, sniedz sistēmkonsultācijas organizāciju un privātā kontekstā. Viņai ir pieredze darbā ar valsts pārvaldes institūcijām, multinacionālām kompānijām un mazo biznesu. Ivetas pirmā izglītība ir biznesa vadība, viņa ir papildinājusi savas zināšanas apgūstot biznesa koučingu, NLP, sistēmisko pieeju un sistēmterapiju starptautiskās grupās Latvijā, Nīderlandē un Vācijā. Iveta organizē starptautiskas meistarklases Latvijā. Vina ir koučinga, apmācību un konsultāciju uzņēmuma “Humulus” vadošā konsultante.

Kur meklēt informāciju? www.humulus.lv

LASAP biedriem 2 LVL, bet nebiedriem 20 LVL. Papildu informācija, rakstot jautājumus uz e-pastu lasap@lasap.lv vai FB lapā.

0 comments

Recent Posts

See All

Praktiskais seminārs par prezentāciju veidošanu

Pirmais LASAP praktiskais seminārs notika 2011.gada 12.janvārī, kad Mareks Matisons iepazīstināja biedrus, kā dažās minūtēs izveidot prezentāciju, kas pārliecina klausītājus – tehniski un vizuāli piev

bottom of page