top of page
Search
  • Writer's pictureLASAP

7 guru piedāvā: “Personības personībām” – Artūrs Mednis

Semināru cikla “Personības personībām” ietvaros “7guru skola” izsludina pieteikšanos marta semināram. Šoreiz seminārā uzstāsies jauno mediju un digitālā mārketinga speciālists, aģentūras “Inspired Digital” vadītājs – Artūrs Mednis. Ja līdz šim ierasts viņu redzēt kā digitālo lietu guru, tad tagad ir pienācis laiks un iespēja pamainīt ierasto skatpunktu un uzzināt, kā īsti Mednim izdodas visur būt klātesošam, vienmēr radošam un neizdegt?

Kur smelties iedvesmu jaunām idejām, kas motivē katru dienu nākt uz darbu ar prieku? Kā nepazaudēt dzirksteli acīs, iedvesmoties no citiem, un iedvesmot citus ar saviem darbiem? Trešdaļu dzīves mēs pavadām darbā. Kā to padarīt patīkamu? Atnāc un uzzini, ko par to saka aģentūras “Inspired Digital” vadītājs Artūrs Mednis!

Semināra tēma: “Kā mīlēt to, ko dari, darīt to, ko mīli, neizdegt un par to saņemt naudu?”

Seminārs “Kā mīlēt to, ko dari, darīt to, ko mīli, neizdegt un par to saņemt naudu?” notiks ceturtdien, 21.martā plkst. 18:30 līdz 20:00 Birojnīcā, Dzirnavu ielā 84 k 2. Semināram var pieteikties elektroniski vai zvanot pa tālruni 26522851

Dalības maksa: 20LVL (piesakoties semināram līdz 18.03.2013.), LASAP biedriem 10% atlaide

25LVL (piesakoties semināram pēc 18.03.2013.), LASAP biedriem 10% atlaide

Pieteikuma anketā norādīto informāciju semināra rīkotāji ņems vērā, gatavojot rēķinu, kuru saņemsiet elektroniski uz anketā norādīto e-pasta adresi.

Ja radušies papildu jautājumi, aicinām sazināties ar semināra organizatori: krista@7guru.lv , tālr. nr. 26522851

Semināru ciklu rīko “7GURU SKOLA” ar “Birojnīcas” atbalstu.

0 comments
bottom of page