top of page
Search
  • Writer's pictureLASAP

7 guru piedāvā: Profesora Anatolija Danilāna seminārs “Tas, ko Tu ēd, ir tas, ko Tu domā!&#822

Ikdienā mēs esam plašas izvēles priekšā – eļļā cepti kartupeļi vai tomēr vārīti? Zupa vai sulīgs burgers? Ieturot pusdienas, tu droši vien par to pat neaizdomājies, bet vai zināji, ka tavi ēšanas paradumi ir saistīti ar tavu domāšanu un lēmumu pieņemšanas spējām? Tagad tev ir iespēja par to uzzināt vairāk!

“7guru skola” izsludina pieteikšanos semināram “Tas, ko tu ēd, ir tas, ko tu domā”! Tā vadītājs būs optimisma pilnais Latvijas Gastroenterologu asociācijas prezidents, aizrautīgais Rīgas Stradiņa universitātes profesors Anatolijs Danilāns.

Profesors Danilāns runās ne tikai par ēšanas paradumiem, bet arī aktīvi stāstīs par to, kā ilgi un laimīgi nodzīvot, un stāstīto apstiprinās ar zinātniskiem pierādījumiem. “Bet tās super diētas, par kurām raksta medijos, nolikšu pie vietas, jo tās nebūt nav labas,” stāsta profesors Danilāns.

Seminārs “Tas, ko Tu ēd, ir tas, ko Tu domā!” notiks ceturtdien, 28.martā plkst. 18:30 līdz 20:00 viesnīcā “Albert Hotel”.

Semināram var pieteikties elektroniski vai zvanot pa tālruni: 26522851

Dalības maksa: 15LVL (cenā iekļauts PVN), LASAP biedriem 10% atlaide

Pieteikuma anketā norādīto informāciju semināra rīkotāji ņems vērā, gatavojot rēķinu, kuru saņemsiet elektroniski uz anketā norādīto e-pasta adresi.

Ja radušies papildus jautājumi, aicinām sazināties ar semināra organizatori: krista@7guru.lv

Semināru ciklu rīko “7GURU SKOLA” ar “Albert Hotel” atbalstu

0 comments
bottom of page