top of page
Search
  • Writer's pictureLASAP

Apvienosies aģentūras “PR stils” un “Versus Grey”

Sabiedrisko attiecību aģentūras SIA “Sabiedrisko attiecību aģentūra PR stils” un SIA “Versus Grey” parakstījušas nodoma vienošanos par abu uzņēmumu apvienošanas sākšanu.

Vienošanās paredz, ka darījuma rezultātā “Versus Grey” kļūs par līdzīpašnieku uzņēmumā “PR stils”. Uzņēmumu apvienošanu plānots pabeigt 12 mēnešu laikā. Apvienošanās periodā uzņēmums darbosies ar nosaukumu, kas apvieno līdzšinējos zīmolus, – “PR stils/Versus Grey”.

Apvienošanās mērķis ir uzņēmumu konkurētspējas paaugstināšana vietējā un starptautiskā tirgū. Tādējādi abi uzņēmumi kopīgi sniegs savu ieguldījumu komunikācijas un sabiedrisko attiecību profesionālās vides standartu paaugstināšanā un kopējā profesionālo zināšanu apjoma papildināšanā. Vienlaikus pieņemtais lēmums saistīts ar mērķi palielināt uzņēmumu ieņēmumus un rentabilitāti.

“”PR stils” ir ievērojama pieredze nevalstiskā sektora, Eiropas Savienības sabiedrisko attiecību projektu vadībā, kā arī noteiktu biznesa nozaru reputācijas un komunikācijas vadības konsultācijās, kamēr “Versus Grey” savu darbību ir attīstījis, orientējoties galvenokārt korporatīvās un marketinga komunikācijas jomu,” skaidro “Versus Grey” līdzīpašnieks Silvestrs Savickis.

“Redzot straujo komunikācijas un sabiedrisko attiecību attīstību mūsu reģionā un pasaulē, kā arī saskaroties ar pieaugošu pieprasījumu pēc specifiskiem komunikācijas vadības pakalpojumiem, nolēmām, ka zināšanu un pieredzes apvienošana būs ieguvums, pirmkārt, klientiem, bet nenoliedzami tas paaugstinās arī jaunā uzņēmuma konkurētspēju tirgū. Apvienošanās pavērs jaunas izaugsmes iespējas uzņēmumu darbiniekiem,” piebilst “PR stila” valdes locekle un īpašniece Inga Latkovska.

Nodoma vienošanās par abu uzņēmumu apvienošanas sākšanu paredz, ka uzņēmumu vadībā līdz apvienošanās pabeigšanai savas pozīcijas saglabā gan S. Savickis, gan I. Latkovska. Esošās darba vietas tiek saglabātas arī abu uzņēmumu darbiniekiem.

Apvienošanās procesa laikā ir paredzēts sagatavot arī apvienošanās darījuma struktūru, konsolidēt uzņēmumu aktīvus un tehnoloģisko bāzi, kā arī sagatavot jaunā uzņēmuma Baltijas struktūru un attīstības stratēģiju. Līdz apvienošanās noslēgumam tiek saglabāta līdzšinējā abu uzņēmumu juridiskā patstāvība, kā arī tiks turpinātas visas līdzšinējās saistības pret klientiem.

SIA “Sabiedrisko attiecību aģentūra PR stils” darbojas kopš 1996. gada. Uzņēmums iekļauts starptautiskajā “Eurocom Worldwide” tīklā. Prognozētais uzņēmuma neto apgrozījums 2011. gadā pārsniedz 300 000 latu. Patlaban vienīgā “PR stila” īpašniece ir I. Latkovska.

SIA “Versus Grey” sniedz pakalpojumus kopš 2006. gada. Aģentūra ir “Euracsis” starptautiskajā tīklā. Plānots, ka uzņēmuma 2011. gada neto apgrozījums sasniegs 90 000 latu. SIA “Versus Grey” vienādās daļās pieder Savickim un Vinetai Savickai.

0 comments
bottom of page