top of page
Search
  • Writer's pictureLASAP

Baltic PR Awards 2012 iesniegti 79 darbi

Noslēgusies darbu pieņemšana Ziemeļeiropas vadošajam komunikācijas un vadības forumam Baltic PR Awards 2012. Kopumā no trim Baltijas valstīm iesniegtas 79 komunikācijas un sabiedrisko attiecību kampaņas. Arī šogad pietiekumu skaits turpina augt.

Savu labāko aizvadītā gada sniegumu pieteikuši 27 Latvijas, 7 Lietuvas un 7 Igaunijas sabiedrisko attiecību aģentūras un uzņēmumi. Galvenokārt kampaņu autori ir sabiedrisko attiecību aģentūras, taču konkursantu vidū sastopami arī lieli pašvaldību un valsts akciju sabiedrību uzņēmumi un bankas.

Pirmo reizi konkursa vēsturē savu veikumu pieteikusi arī kāda domu biedru grupa, kas pašiniciatīvas vadīta Twitter vidē organizējusi ziedojumu vākšanas akciju bērnu namu mazajiem iemītniekiem. Konkursā startējusi arī Jelgavas pilsētas pašvaldība un pieteikts viens no Ventspils pilsētas mārketinga projektiem.

Sīvākā konkurence šogad gaidāma korporatīvās sociālās atbildības un patērētāju attiecību kategorijās, kas liecina, ka uzņēmumi arvien aktivāk interesējas par iekšējo attīstību, ilgtspējas jautājumiem un klientu servisa uzlabošanu. Arī iekšējās, krīzes, publiskā un nevalstiskā sektora kategorijās šogad vērojama lielāka aktivitāte nekā pērn.

Pirmais konkursa darbu izvērtēšanas posms norisināsies tiešsaistē, laika posmā no 16. līdz 29. okborim. Katras kategorijas četri labākie darbi oficiāli tiks paziņoti 5. novembrī Baltic PR Awards mājas lapas www.balticprawards.com sadaļā news, kā arī saņems iespēju ar animētu video prezentāciju palīdzību startēt konkursa finālā 12. novembrī Tallink Hotel Riga un cīnīties par 2012. gada labākās sabiedrisko attiecību un kominkācijas kampaņas titulu kādā no desmit konkursa kategorijām. Par finālistiem būs iespējams nobalsto ar Twitter un Facebook starpniecību.

Baltic PR Awards 2012 žūriju veido vairāk kā trīsdesmit starptautiski pazīstami komunikācijas profesionāļi un eksperti no 13 valstīm, kā arī nozares profesionālo organizāciju pārstāvji no Lielbritānijas, Beļģijas, Nīderlandes, Zviedrijas, Francijas, Portugāles, Itālijas, Krievijas, Ukrainas, Baltkievijas un Polijas, kā arī nozares profesionāļi un dažādu sektoru viedokļu līderi no visām trim Baltijas valstīm.

Triju Baltijas valstu sabiedrisko attiecību asociāciju organizētais komunikācijas vadības forums Baltic PR Awards ir lielākais regulārais nozares notikums Ziemeļeiropā. Kopš 2005. gada tas katru pavasari pulcē vairāk kā 200 komunikācijas vadītājus un konsultantus no visa reģiona, dodot iespēju iepazīties ar Baltijas valstu labākajiem piemēriem, kā arī sniedzot jaunas zināšanas un kontaktus. Baltic PR Awards konkursa daļa notiek sadarbībā ar Starptautisko sabiedrisko attiecību asociāciju (IPRA), kuras 2013. gada ievēlētais prezidents Krisofe Ginisti (Christophe Ginisty) ir arī žūrijas priekšsēdētājs.

Informāciju sagatavoja: Baltic PR Awards 2012 organizatoru oficiālā pārstāve Jūlija Ņikitina Mob. + 371 28305265 E-pasts: julija.nikitina@lsaka.lv

0 comments
bottom of page