top of page
Search
  • Writer's pictureLASAP

Baltic PR Awards 2012 konference „Komunikācija: sabiedrība, bizness un valsts. Sadarbības krustrpunk

Ziemeļeiropā vadošā komunikācijas vadības foruma Baltic PR Awards 2012 ietvaros notiks konference „Komunikācija: sabiedrība, bizness un valsts. Sadarbības krustrpunkti”. Konferencs vieta: Tallink Hotel Riga, Elizabetes ielā 24, Laiks: plkst 16.00 – 18.00.

Šogad konferences tēma veltīta komunikācijas lomai proaktīvas sadarbības veidošanā ar sabiedrību un biznesa vidi, sekmējot valsts sociālo un ekonomisko attīstību. Koferencē uztāsies LR Ekonomikas ministrs Daniels Pavļuts, AS „Cits medijs” padomes priekšsēdētājs, žurnālists Pauls Raudseps, A/S „Latvijas balzāms” ģenerāldirektors/ valdes priekšsēdētājs Guntis Āboltiņš – Āboliņš, Latvijas Bankas prezidents Ilmārs Rimšēvičs, kā arī Florence Ransone – Eiropas Komunikācijas direktoru asociācijas Vice prezidente un Eiropas Banku federācijas komunikācijas vadītāja. Pēc konferences sekos atklāta Baltic PR Awards 2012 finālistu abalvošanas ceremonija.

Plašāka informācija par konferences programma pieejama Baltic PR Awards mājas lapas sadaļā events un Dienas biznesa konferenču mājas lapā. Pieteikties konferencei iespējams Baltic PR Awards mājas lapas sadaļā apply now.

Ar konferences programmu iespējams iepazīties šeit

Triju Baltijas valstu sabiedrisko attiecību asociāciju organizētais komunikācijas vadības forums Baltic PR Awards ir lielākais regulārais nozares notikums Ziemeļeiropā. Kopš 2005. gada tas katru pavasari pulcē vairāk kā 200 komunikācijas vadītājus un konsultantus no visa reģiona, dodot iespēju iepazīties ar Baltijas valstu labākajiem piemēriem, kā arī sniedzot jaunas zināšanas un kontaktus. Baltic PR Awards konkursa daļa notiek sadarbībā ar Starptautisko sabiedrisko attiecību asociāciju (IPRA), kuras 2013. gada ievēlētais prezidents Krisofe Ginisti (Christophe Ginisty) ir arī žūrijas priekšsēdētājs.

Foruma informatīvo atbalstu nodrošina 7GURU, diena.lv, db.lv, laikraksti „Diena” un „Dienas Bizness”, un Lursoft.


Informāciju sagatavoja: Jūlija Ņikitina | Baltic PR Awards 2012 organizatoru oficiālā pārstāve Mob. tel. : + 371 2830 5265 julija.nikitina@lsaka.lv entries@balticprawards.com

0 comments
bottom of page