top of page
Search
  • Writer's pictureLASAP

“Baltic PR Awards 2016” ir sākusies konkursa darbu pieteikšana

No 4.janvāra, vērienīgākajā Baltijas komunikācijas nozares konkursā “Baltic PR Awards” ir sākusies reģistrācija un pirmo darbu pieteikšana, informēja Latvijas Sabiedrisko attiecību kompāniju asociācijas (LSAKA) izpilddirektore Sandra Krisberga.

“Konkursā var pieteikt komunikācijas projektus, kas īstenoti laikā no 2014.gada 1.novembra līdz 2015.gada 31.decembrim. Vienīgais izņēmums ir kategorija “Krīzes un problēmsituāciju vadība”, kur var iesniegt darbus, kas īstenoti pēdējos piecos gados,” pastāstīja Krisberga.

Ikviena Latvijas, Lietuvas un Igaunijas aģentūra vai arī uzņēmumi var pieteikt savas kampaņas kādā no 13 konkursa kategorijām, tostarp tādās kategorijās kā korporatīvās sociālās atbildības kampaņas, projekti, kas vērsti uz sabiedrisko labumu, krīzes komunikācija, valsts sektora komunikācijas kampaņas, bezbudžeta kampaņas u.tml.

Darbus var iesniegt līdz pat 7.februārim (ieskaitot).

“Mēs mudinām ikvienu jau tagad notraust putekļus no saviem komunikācijas meistardarbiem un iesniegt tos vērtēšanai,” rosināja Krisberga.

Sīkāka informācija par komunikācijas nozares lielāko pasākumu pieejama konkursa mājaslapā balticprawards.com .

Krisberga arī piebilda, lai atvieglotu darbu iesniegšanas procesu, konkursa mājaslapā ir pieejama elektroniska forma. “To aizpildot, darbus uzreiz var pieteikt arī vairākām kategorijām,” skaidroja Krisberga.

Paralēli “Baltic PR Awards” konkursam 26.februārī norisināsies pilnas dienas konference, kuras galvenā tēma ir kritiskā domāšana. Pēc pasākuma organizatoru domām tā šā brīža ģeopolitiskajā situācijā ir vienlīdz aktuāla gan Baltijā, gan pasaulē.

“Baltic PR Awards” norisinās jau desmit gadu. Pērn pasākums pulcēja ap 400 interesentu, bet konkursā tika iesniegti aptuveni 100 darbu. “Baltic PR Awards 2016”  organizē LSAKA, “Komunikācijas aģentūra/ Edelman Affiliate” un “Public ID Group”.

Papildu informācija: Sergejs Pogildjakovs, “Mi:t & Links. Baltic PR Awards 2016” sabiedrisko attiecību konsultants E-pasts: sergejs.pogildjakovs@publicid.lv, mob.tālr.: 25416043

0 comments
bottom of page