top of page
Search
  • Writer's pictureLASAP

Diskusija „Sabiedrība, ilgtspēja un identitāte – kādu Latviju mēs veidojam?”

Latvijas Universitātes Sociālo zinātņu fakultātes Komunikācijas studiju nodaļa diskusiju cikla “Identitātes: zināmās un neapzinātās” ietvaros aicina uz diskusiju „Sabiedrība, ilgtspēja un identitāte – kādu Latviju mēs veidojam?” š.g. 19. februārī pl. 17:00, Latvijas Universitātes Mazajā aulā (Raiņa bulvārī 19).

Pavisam nesen, pagājušā gada beigās un šī gada sākumā noslēdzās vairākas labdarības akcijas, par kuru veiksmi runā lielā sabiedrības atsaucība. Ir sākusies pieteikšanās Ilgtspējas indeksam 2013. Kas uzņēmumus un privātpersonas mudina iesaistīties sabiedrības atbalsta un uzlabošanas projektos? Vai esam par tiem gatavi domāt kampaņveidīgi, vai tā ir jau kļuvusi par tradīciju? Kas mudina cilvēkus un uzņēmumus darīt vairāk, nekā no tiem varētu prasīt? Mēs zinām, kā darīt ir pareizi, bet – vai darām? Vai dot ir pienākums vai privilēģija, vai tas tiek darīts, jo ir izdevīgi vai nesavtīgi, kā saprast un darīt tā, lai kopīgi veidotu sabiedrību labāku?

Diskusijas sākumā būs 2 prezentācijas: „Ziedot – gods vai pienākums?” (Rūta Dimanta), kā arī „Investīcijas vietējā kopienā – galvenie principi un biznesa ieguvumi” (Dace Helmane).

Diskusijā piedalīsies: Rūta Dimanta, Ziedot.lv vadītāja, Dace Helmane, Korporatīvās ilgtspējas un atbildības institūta vadītāja, Ilgtspējas indeksa koordinatore, Kristīne Tjarve, Latvijas SOS Bērnu ciematu asociācijas Līdzekļu piesaistes un komunikācijas speciāliste un Edijs Pētersons, Valmieras SOS bērnu ciemata direktors, Eduards Reneslācis, „Electrolux Latvia Ltd.” vadītājs, Olga Kazaka, “A.W.Olsen & Partners” partnere.

Diskusiju kā klausītājs var apmeklēt jebkurš interesents, dalība tajā ir bez maksas. Visi aicināti iepriekš elektroniski iesūtīt savus interesējošos jautājumus uz e-pastu: dace.priedite@lu.lv līdz 18. februārim.

Papildu informācija: Dace Priedīte, LU SZF Komunikāciju studijas nodaļas metodiķe Mob. 25437474, dace.priedīte@lu.lv.

0 comments
bottom of page