top of page
Search
  • Writer's pictureLASAP

Komunikācijas trešdienas:

Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera, Ziņu aģentūra LETA un Latvijas Asociācija sabiedrisko attiecību profesionāļiem aicina Jūs trešdien, 25.septembrī, plkst. 15.00 LTRK namā (K.Valdemāra ielā 35) uz semināru ciklā “Komunikācijas trešdienas”, kurā šoreiz runāsim par sabiedrisko attiecību un komunikācijas iepirkumiem.


Sabiedrisko attiecību un komunikācijas jomas iepirkumi ir viens no sarežģītākajiem publisko iepirkumu veidiem, jo tajos iekļautie pakalpojumi, piemēram, radošo koncepciju, komunikācijas stratēģiju vai vizuālo vadlīniju izstrāde un īstenošana, ir grūti definējami un salīdzinoši novērtējami. Tādēļ, lai nodrošinātu vienlīdzīgas iespējas iepirkumā piedalīties pēc iespējas plašākām pretendentu lokam, pasūtītājam ir jāspēj precīzi definēt savas vajadzības un prasības, kā arī jāizstrādā skaidri vērtēšanas kritēriji.

Programmā: – Komunikācijas un PR iepirkumu plānošana – Prasību definēšana un vērtēšanas kritēriju izstrāde – Komunikācijas ekspertu piesaiste konkursu pieteikumu izvērtēšanā – Radošie brīfi – to sagatavošana – Publisko iepirkumu likuma aspekti un izmaiņas

Eksperti: Dace Gaile, Iepirkumu uzraudzības biroja vadītāja Zigurds Zaķis, Komunikācijas stratēģiskais plānotājs Ieva Kustova, “P.R.A.E. sabiedriskās attiecības” Biznesa attīstības vadītāja

Darba kārtība: 14:45 – 15:00 Ierašanās 15.00 – 17:00 Ekspertu prezentācijas, diskusijas

Dalības maksa: LTRK biedriem un LETA klientiem – 1-am pārstāvim dalība bez maksas, katram nākamajam – LVL 9,00 + PVN , pārējiem – LVL 30,00 + PVN. 10 LASAP biedriem bez maksas.

VIETU SKAITS IEROBEŽOTS!

0 comments
bottom of page