top of page
Search
  • Writer's pictureLASAP

Komunikācijas trešdienas: Komunikācijas efektivitātes mērīšana

Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera, nacionālā informācijas aģentūra LETA un Latvijas Asociācija sabiedrisko attiecību profesionāļiem aicina Jūs trešdien, 21.maijā, plkst. 15.00 LTRK namā (Kr.Valdemāra ielā 35) uz semināru ciklā “Komunikācijas trešdienas”, kurā šoreiz runāsim komunikācijas efektivitātes mērīšanu.

Komunikācijas efektivitātes mērīšana ir komplekss process, jo komunikācijas mērķi kā, piemēram, zīmola atpazīstamība un klientu lojalitāte, ne vienmēr ir izmērāmi, aplūkojot tikai atsevišķus kvantitatīvos rādītājus. Tādēļ šajā „Komunikācijas trešdiena” seminārā runāsim par to kādas metodes un pētījumu veidi ir pieejami komunikācijas efektivitātes mērīšanai, kas palīdzētu komunikācijas stratēģijas plānošanā, un dotu iespēju laicīgi novērtēt komunikāciju aktivitāšu rezultātus. Eksperti: Ilva Pudule, TNS mārketinga komunikāciju pētījumu eksperte, „Reklāmu kampaņu efektivitātes mērīšana” Linda Egle, Gemius Latvia vadītāja – „Internets – izmērāmākais medijs” Inese Čamane, LETA publicitātes analītiķe, „Publicitātes efektivitātes analīzes metodes”

Darba kārtība: 14:45 – Ierašanās 15.00 – 17:00 ekspertu prezentācijas un diskusijas

Dalības maksa: LTRK biedriem, vai LETA klientiem vai LASAP biedram – 1-am uzņēmuma pārstāvim dalība bez maksas, katram nākamajam – EUR 12,80 + PVN, pārējiem – EUR 42,60 + PVN VIETU SKAITS IEROBEŽOTS! Notiks arī semināra video tiešraide. Lai Jūs to varētu vērot, lūdzu, pieteikties rakstot: info@chamber.lv, LTRK, LASAP biedriem un LETA klientiem video seminārs ir bezmaksas, bet pārējiem par EUR 20,00+PVN. Reģistrēšanās: http://ej.uz/KT_maijs

0 comments
bottom of page