top of page
Search
  • Writer's pictureLASAP

Komunikācijas trešdienas: Radošās domāšanas tehnikas

Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera, informācijas aģentūra LETA un Latvijas Asociācija sabiedrisko attiecību profesionāļiem aicina Jūs trešdien,18.jūnijā, plkst. 15.00uz šās sezonas noslēguma semināru ciklā “Komunikācijas trešdienas”, kas notiks aģentūras„McCANN Rīga” telpās(Tērbatas iela 30), kur šoreiz runāsim par radošās domāšanas tehniku izmantošanu ideju un jaunu konceptu ģenerēšanā.

Radošā domāšanas tehnikas palīdz jaunu ideju radīšanā jebkurā biznesa sfērā. Mūsdienu konkurences apstākļos, domāt „no cita skatupunkta” un „citā virzienā” nozīmē daudz un tas palīdz sasniegt arvien augstākus rezultātus. Tādēļ šās sezonas noslēguma „Komunikācijas trešdienas” seminārā viesosimies radošajā reklāmas aģentūrā „McCANN Rīga”, lai gūtu praktisku ieskatu kādas radošās domāšanas metodes ir iespējams izmantot ideju un jaunu konceptu ģenerēšanā.

Eksperti:

Ieva Kimonte, Radošuma pils direktore, „Radošās domāšanas tehnikas”

Edgars Stanga, McCANN Rīga radošais direktors, „Radošā domāšana reklāmā”

Darba kārtība:

14:45 – Ierašanās

15.00 – 17:00 ekspertu prezentācijas un diskusijas

Dalības maksa:

LTRK biedriem, vai LETA klientiem vai LASAP biedram – 1-am uzņēmuma pārstāvim dalība bez maksas, katram nākamajam – EUR 12,80 + PVN , pārējiem – EUR 42,60 + PVN

VIETU SKAITS IEROBEŽOTS!

Reģistrēšanās: http://ej.uz/KT_junijs

0 comments
bottom of page