top of page
Search
  • Writer's pictureLASAP

Sākusies kampaņu iesniegšana Baltic PR Awards 2013

Ir sākusies sabiedrisko attiecību un komunikācijas kampaņu iesniegšana ikgadējam komunikācijas un sabiedrisko attiecību forumam Baltic PR Awards. Līdz 11.oktobrim projektus iespējams iesniegt konkursa mājas lapas sadaļā „APPLY NOW”.

Baltic PR Awards 2013 fināls un konference notiks 14. novembrī Rīgā, unikālajā koka arhitektūras mantojumā Kalnciema Kvartālā.

Baltic PR Awards iespējams iesniegt kampaņas, kas pilnībā vai gandrīz noslēgtas laika posmā no 2012. gada novembra līdz 2013. gada 11. oktobrim. Darbus iespējams iesniegt 12 konkursa kategorijās.

Šogad radītas divas jaunas konkursa kategorijas „bezbudžeta” un „drukātie izdevumi”.

Bezbudžeta” kategorijā iespējams iesniegt sabiedrisko attiecību, komunikācijas kampaņas un partizānprojektus, kas guvuši atbalstu un iesaisti no sabiedrības. Šīs kampaņas „idejas vārdā” un bez atlīdzības ir izstrādājušas aģentūras, organizācijas un citas apvienības. Dalības maksa kategorijā ir samazināta par 50 % un sastāda 45 eiro.

Kategorijā „drukātie izdevumi” tiks pieņemti tikai drukātie iekšējās, ārējās un korporatīvās komunikācijas kanāli, piemēram, žurnāli, avīzes, bukleti u.c. izdales materiāli. Konkursa darbi tiks vērtēti tikai tiešsaistē, izstādīti konkursa dienā un apbalvoti noslēguma pasākumā 14. novembrī, Kalnciema Kvartālā.

Pārējo kategoriju vērtēšana tradicionāli noritēs divos posmos. Pirmajā – starptautiska žūrija neklātienē izvērtēs un atlasīs četrus konkursa finālistus katrā kategorijā. Otrajā posmā – noslēguma pasākumā 14. novembrī Kalnciema Kvartālā, finālistu prezentācijas vērtēs klātienes žūrija. Foruma noslēguma ceremonijā godalgu saņems katras konkursa kategorijas izcilākais projekts. Visvairāk apbalvotā aģentūra šogad iegūs „Baltijas valstu gada aģentūras” titulu.

Starptautiskā žūrija no 8 valstīm īpašu uzmanību pievērsīs tam, cik pamatoti ir kampaņas komunikācijas mērķi, kā tie sasaucas ar uzņēmuma kopējiem mērķiem un vai sasniegtie rezultāti dod pienesumu uzņēmuma vai organizācijas attīstībai. Radošums un inovācija, kā arī kampaņas devums ilgtspējai, proti, vai tā ir radījusi kādu pozitīvu efektu sabiedrībā, ekonomikā vai vidē, arī tiks skatīti kā svarīgi vērtēšanas kritēriji.

Baltic PR Awards 2013 žūriju veido starptautiski pazīstami komunikācijas profesionāļi un eksperti, kā arī nozares profesionālo organizāciju pārstāvji no Lielbritānijas, Vācijas, Norvēģijas, Francijas, Beļģijas, Itālijas, Spānijas, Polijas, Bulgārijas, Krievijas un Baltijas valstīm.

Triju Baltijas valstu sabiedrisko attiecību asociāciju organizētais komunikācijas vadības forums Baltic PR Awards ir lielākais regulārais nozares notikums Ziemeļeiropā. Kopš 2005. gada tas katru gadu pulcē vairāk kā 200 komunikācijas vadītājus un konsultantus no visa reģiona, dodot iespēju iepazīties ar Baltijas valstu labākajiem piemēriem, kā arī sniedzot jaunas zināšanas un kontaktus. Baltic PR Awards konkursa daļa notiek sadarbībā ar Starptautisko sabiedrisko attiecību asociāciju (IPRA), kuras 2013. gada ievēlētais prezidents Kristofe Ginisti (Christophe Ginisty) ir arī žūrijas priekšsēdētājs, Latvijas Asociācija sabiedrisko attiecību profesionāļiem (LASAP), Lietuvas Sabiedrisko attiecību profesionāļu apvienību (LRVS), Igaunijas Sabiedrisko attiecību asociāciju (EPRA).

Papildu informācija: Jūlija Ņikitina Latvijas Sabiedrisko attiecību kompāniju asociācija (LSAKA) julija.nikitina@lsaka.lv info@balticprawards.com Mob.: + 371 2 830 52 65

0 comments
bottom of page