top of page
Search
  • Writer's pictureLASAP

Sākusies biļešu pārdošana uz pasākumu ‘’Mi:t&Links 2023’’

Ceturtdien, 2023. gada 16. februārī ir sākusies biļešu tirdzniecība uz Baltijas lielākā komunikācijas nozares konkursa “Mi:t&Links. Baltic Communication Awards 2023” finālistu prezentācijām un apbalvošanas ceremoniju, kas norisināsies šā gada 9. un 10. martā, informē konkursa organizētāji.


Finālistu prezentācijas notiks tiešsaistē šā gada 9. martā, savukārt, apbalvošanas ceremonija, kurā tiks paziņoti un godalgoti uzvarētāji, notiks 10. martā klātienē Rīgā.


Līdz pat 13. februārim dažādu jomu komunikācijas profesionāļi varēja pieteikt savas veiksmīgākās kampaņas 20 konkursa kategorijās. Tālāk, balstoties uz konkursa definētajiem kritērijiem, konkursa pieteikumus vērtē starptautiskā žūrija no privātā, publiskā, nevalstiskā un akadēmiskā sektora.


Visiem konkursa finālistiem būs iespēja tiešraidē prezentēt savas komunikācijas kampaņas žūrijas pārstāvjiem un skatītājiem, saņemot arī atgriezenisko saiti. Katram tiks dotas četras minūtes prezentācijai, kam sekos sešas minūtes žūrijas jautājumiem, un, ja žūrija šīs sešas minūtes neizlietos, iespēja tiks dota skatītāju jautājumiem.


Viens no konkursa mērķiem ir dot iespēju visiem komunikācijas nozares pārstāvjiem ielūkoties savas profesijas “aizkulisēs”, lai pilnveidotu savas profesionālās kompetences. Tāpēc finālistu prezentāciju vērošana ir unikāla iespēja, lai iegūtu jaunas zināšanas, mācītos no reālām kampaņām un labākajiem komunikācijas profesionāļiem Baltijā. Tas ir arī veids, kā gūt ieskatu par aktuālākajām komunikācijas tendencēm, pielietotajām stratēģijām un risinājumiem.


Apkopojot visus pieteikumus, vislielākais pieteikumu skaits šogad ir kategorijās “Sociālās kampaņas”, “Integrētā komunikācija” un “Publiskā sektora kampaņas”, kas norāda uz komunikācijas lomas nozīmi sabiedrības informēšanā.


Īpaši, ka šogad uzvarētāju paziņošana un apbalvošanas ceremonija notiks klātienē, 10. martā. Tas sniedz iespēju satikt gan vietējos, gan ārzemju radniecīgās jomas pārstāvjus, satikt sen neredzētas paziņas vai iepazīties ar jauniem komunikatoriem. Kā jebkurā citā profesijā, arī komunikācijas jomā viens no pilnveides veidiem ir “tīklošanās”.


Balstoties uz iesūtīto pieteikumu skaitu, arī šogad Latvijas un Lietuvas aģentūras cīnīsies par katras valsts “Gada aģentūras” un “Grand Prix” balvu.


Prezentāciju tiešraides piekļuves cena līdz 28. februārim (ieskaitot) vienai personai ir 35 EUR + PVN. No 1. marta biļešu cenas mainās – 50 EUR + PVN vienai personai. Atsevišķi var iegādāties arī biļetes uz apbalvošanas ceremoniju klātienē Rīgā. Vienas biļetes cena, pērkot līdz 28. februārim ir 35 + PVN, sākot no 1. marta – 50 EUR + PVN. Ir iespējams iegādāties arī biļešu komplektu, apmeklējot gan finālistu prezentācijas, gan apbalvošanas ceremoniju. Biļešu komplekta cenas līdz 28. februārim maksā 50 EUR + PVN, savukārt, no 1. marta biļetes iespējams iegādāties par 75 EUR + PVN.


Plašāka informācija par konkursu un biļešu iegādi ir pieejama tīmekļa vietnē www.miitandlinks.com.


Par “Mi:t&Links. Baltic Communication Awards 2023”

Konkurss “Mi:t&Links. Baltic Communication Awards 2023” ir Baltijas komunikācijas nozares gada galvenais notikums un ar šādu nosaukumu tas norisināsies devīto gadu, savukārt, pats konkurss notiek kopš 2005. gada. Konkursu rīko LaKA sadarbībā ar komunikācijas aģentūru "Public ID". Konkursa galvenais mērķis ir dot iespēju komunikācijas industrijas pārstāvjiem atrādīt iepriekšējā gada veiksmīgākos darbus, mācīties un smelties iedvesmu no citiem, kā arī godalgot labākos projektus un kampaņas.


Informāciju sagatavoja:

Elīna Apanaseviča, “PublicID” projektu vadītāja

E-pasts: elina.apanasevica@publicid.lv, Tālr. +371 26689887


bottom of page