top of page
Search
  • Writer's pictureLASAP

Diskusija par Baltic PR Awards

Latvijas Asociācija sabiedrisko attiecību profesionāļiem (LASAP) un Latvijas Sabiedrisko attiecību kompāniju asociācija (LSAKA) 2011.gada 14.aprīlī plkst. 17:00 Rīgas Ekonomikas augstskolas telpās rīko diskusiju par Komunikācijas vadības foruma Baltic PR Awards aktualitātēm. Pasākumā laikā aizvadīto gadu konkursa uzvarētāji no sabiedrisko attiecību aģentūru un kompāniju vidus dalīsies pieteikumu sagatavošanas un prezentācijas prasmēs.

Diskusijas dalībniekiem būs iespēja iegūt informāciju par Komunikācijas vadības forumu Baltic PR Awards 2011. Konkursā saglabāta līdzšinējā pieteikšanās kārtības labā prakse, kā arī ieviesti būtiski jauninājumi, lai Baltijas konkursa dalībnieki kļūtu konkurētspējīgāki starptautiskā mērogā.

Pasākuma programma:

  1. Ievads. Māris Plūme, LSAKA prezidents, Anders Aleksandersons, Rīgas Ekonomikas augstskolas viceprezidents sabiedrisko attiecību jautājumos

  2. Sandra Stepe, Baltic PR Awards 2011 organizatoru pārstāve par šī gada pasākuma norisi un jaunumiem

  3. Zane Bojāre, Hauska & Parner konsultante par veiksmīgo dalības pieredzi aizvadītajos gados

  4. Dagnija Stuķēna, LASAP valdes locekle, Nordea bankas Sabiedrisko attiecību vadītāja un preses sekretāre par bankas pieredzi, piedaloties šajā konkursā

  5. Agnese Strazda, SEB bankas Korporatīvās komunikācijas vadītāja par pieredzi, piedaloties konkursā

  6. Jautājumu un atbilžu sesija

Pasākums ir bezmaksas, taču vietu skaits ir ierobežots, tādēļ lūgums pieteikties savlaicīgi, aizpildot online pieteikšanās formu http://ej.uz/balticawards

Jau ziņots, ka šī gada 19. maijā Rīgā notiks ikgadējais komunikācijas vadības forums Baltic PR Awards, kuru šogad papildinās konference ar pasaules līmeņa vieslektoriem. Ar šo pasākumu Latvijas sabiedrisko attiecību nozare atzīmēs 10 gadu jubileju kopš darbu uzsākušas nozares profesionālās asociācijas, kā arī iezīmēs nākotnes attīstības tendences.

Triju Baltijas valstu sabiedrisko attiecību asociāciju organizētais komunikācijas vadības forums Baltic PR Awards ir lielākais regulārais nozares notikums Ziemeļeiropā. Kopš 2005. gada tas katru pavasari pulcē vairāk nekā 200 komunikācijas vadītājus un konsultantus no visa reģiona, dodot iespēju koncentrētā vietā iepazīties ar Baltijas valstu labākajiem piemēriem, kā arī sniedzot jaunas zināšanas un kontaktus. Baltic PR Awards konkursa daļa notiek sadarbībā ar Starptautisko sabiedrisko attiecību asociāciju (IPRA), kuras prezidents Ričards Linings (Richard Linning) ir arī žūrijas priekšsēdētājs. 2011. gada Baltic PR Awards notiek sadarbībā ar Live Riga, SSE Riga, Burzum, Lursoft, Latvia Tours, Dienas Medijiem, nozares vortālu 7guru un žurnālu Kapitāls.

Plašāka informācija: Kristīne Tjarve, LASAP izpildsekretāre Tālrunis: 29296617 E-pasts: lasap@lasap.lv

Sandra Stepe, Baltic PR Awards 2011 organizatoru pārstāve Mob. tālr. 26227724 e-pasts – sandra.stepe@lsaka.lv

LASAP ir biedrība, kas apvieno vairāk nekā 90 sabiedrisko attiecību profesionāļus – nozares akadēmiskos spēkus un praktiķus no mācību iestādēm, sabiedrisko attiecību aģentūrām, uzņēmumu un organizāciju sabiedrisko attiecību struktūrām ar mērķi tālākas izglītošanās un diskusiju ceļā vairot profesionalitāti un paaugstināt nozares standartus. Asociācija darbojas no 2001. gada, pārstāvot sabiedrisko attiecību profesionāļu intereses, organizējot pieredzes apmaiņas un kompetenču pilnveidošanas pasākumus, kā arī līdzdarbojoties konferenču organizēšanā.

LSAKA ir biedrība, kurā apvienojušās vadošās Latvijas sabiedrisko attiecību kompānijas, kuru kopējā tirgus daļa pārsniedz 70%, ar mērķi pārstāvēt Latvijas sabiedrisko attiecību nozari attiecībās ar dažāda līmeņa valsts un nevalstiskām organizācijām lokālā un starptautiskā mērogā, sekmēt sabiedrisko attiecību nozares attīstībai labvēlīgas sabiedrības attieksmes un tiesiskās vides veidošanu, tādējādi nodrošinot sabiedrisko attiecību jomā darbojošos sabiedrību profesionālo standartu attīstību, augstu sabiedrisko attiecību kvalitātes standartu līmeni, labu sabiedrisko attiecību praksi.

0 comments
bottom of page