top of page
Search
  • Writer's pictureLASAP

LASAP konference “Komunikācija kā vadības funkcija digitālajā laikmetā”

LASAP aicina savus biedrus un interesentus uz konferenci “Komunikācija kā vadības funkcija digitālajā laikmetā” un LASAP gada balvas – Zelta un Vara pogas pasniegšanu, kas notiks 2018. gada 6. martā.

LASAP pēcpusdienas iedvesmas konference “Komunikācija kā vadības funkcija digitālajā laikmetā” aptver divas savstarpēji saistītas tēmas – komunikatoru vieta pie vadības galda un digitālā laikmeta sniegtās iespējas vadības komunikācijas atbalstam.

Kopā ar viesiem un nozares ekspertiem meklēsim atbildes uz virkni jautājumiem:

  1. Kā vadītājam sadarboties, saprasties ar savu komunikācijas komandu, kā komunikatoriem iesaistīties vadības lēmumu pieņemšanā?

  2. Kādas jaunas zināšanas, prasmes un līmeni tas prasa?

  3. Kā vadīt komunikāciju laikmetā, kad krīzes ir digitālas, bet klientu, darbinieku, sabiedrības reakcijas – “analogas”?

  4. Kā arvien retāk dzirdēt frāzi – “mēs kā vadītāji visu izdarījām, tikai komunikācija bija slikta”?

Pasaule kļūst ātrāka, komunikācijas instrumentu paka lielāka, krīzes nesaprotamākas un tālās gaismas rāda arvien mazāk. Lai vadītu auto, jāpārkāpj priekšējā sēdeklī un jāizmanto visi modernie rīki savu komunikāciju mērķu sasniegšanai un stratēģiju būvēšanai.

PROGRAMMA 13.30–14.00 – Ierašanās 14.00 – Pasākuma atklāšana

14.10-14.50 Prezentācijas: Ivars Svilāns, LASAP valdes loceklis Kārlis Danēvičs, SEB bankas valdes loceklis

14.50-15.30 Diskusija: Kārlis Danēvičs, SEB bankas valdes loceklis, Ivars Svilāns, LASAP valdes loceklis, Olga Kazaka, Dr.sc.comm., A.W.Olsen & Partners partnere, Latvijas Universitātes lektore, Una Klapkalne, Latvijas Radio valdes priekšsēdētāja.

15.30-16.00 – Kafijas pauze un tīklošanās

16.00-17.00 Pieredzes stāsti: Tanja Tatomirovic, Communications Lead for CEE Multi-Country Europe at Microsoft “Empowering Microsoft employees to become ambassadors and leaders in social media” (angļu valodā), Toms Kreicbergs, INDEXO izpilddirektors un rakstnieks, Liene Dambiņa, Bērnu slimnīcas fonda valdes priekšsēdētāja.

17:10 – 17:40 LASAP gada balvas pasniegšanas ceremonija 17:40 – 18:30 Kafijas pauze un tīklošanās

Bezmaksas pasākums, vietu skaits ierobežots. PIETEIKŠANĀS SLĒGTA tiem, kas nav LASAP biedri.

0 comments
bottom of page