top of page
Search
  • Writer's pictureLASAP

LPP Iekšējās komunikācijas problēmas un risinājumi valsts un privātajā sektorā

LASAP 2010.gada 4. novembrī plkst. 17:00 uzņēmuma „Rīgas satiksme” telpās rīko Labās prakses pēcpusdienu „Iekšējās komunikācijas problēmas un risinājumi valsts un privātajā sektorā”.

Izdzirdot tādu uzņēmumu, kā Parex, Rīgas satiksme vai Rimi nosaukumu, ikvienam no mums ir skaidrs, ko tie dara, kas slēpjas aiz to nosaukuma. Bet, vai mēs zinām, ko šie uzņēmumi dara, lai saliedētu savu komandu, turklāt lielu komandu, kuras skaits ir vairāk kā pāris tūkstoši darbinieku. Šo uzņēmumu ikdiena nav iedomājama bez iekšējās komunikācijas, tādēļ šajā Labās prakses pēcpusdienā mūsu kolēģi dalīsies pieredzē par iekšējo komunikāciju gan lielos uzņēmumos, gan arī pašvaldībā pēc teritoriālās reformas ieviešanas, kad tika apvienoti vairāki darba kolektīvi.

<strong>Pasākuma programma:</strong></p> <ul> <li style="text-align: justify;">Ievads. <strong>Viktors Zaķis</strong>, Rīgas satiksme: „Iekšējā komunikācija lielos uzņēmumos – „Parex” bankas piemērs un „Rīgas satiksmes” piemērs.”</li> <li style="text-align: justify;"><strong>Dace Valnere</strong>, Rimi Latvia: „Iekšējās komunikācija vienā no lielākajiem Latvijas uzņēmumiem – „Rimi Latvia” piemērs.”</li> <li style="text-align: justify;"><strong>Jana Bunkus</strong>, Inčukalna pašvaldība: „Iekšējā komunikācija pašvaldībā – situācija pēc teritoriālās reformas.”</li> </ul>

0 comments
bottom of page