top of page
Search
  • Writer's pictureLASAP

LPP „Krīzes komunikācija – izaicinājums komunikācijas speciālista darbā”

LASAP 2011.gada 2.novembrī plkst. 17:00 Biznesa augstskolas Turība telpās rīko Labās prakses pēcpusdienu „Krīzes komunikācija – izaicinājums komunikācijas speciālista darbā”.

Pasākuma laikā ikvienam interesentam būs iespēja iepazīties ar krīžu komunikācijas stratēģiju teorētisko pamatojumu (Smith, Wilcox u.c.) un piemēriem, kur šīs stratēģijas jau pielietotas. Tiks skaidrots, kādēļ stratēģija ir viens no būtiskākajiem krīžu komunikācijas elementiem. Dalībnieki varēs uzzināt, kā radīt pievienoto vērtību krīzes komunikācijas laikā un sasniegt mērķi – pavērsienu uz labu. Viens no ekspertiem dalīsies pieredzē par krīzes komunikāciju ar plašsaziņas līdzekļu pārstāvjiem. Veiksmīga komunikācija ar plašsaziņas līdzekļu pārstāvjiem 2004. gadā par traģiskiem notikumiem Starptautiskās miera nodrošināšanas operācijas laikā Irākā un neveiksmīga komunikācija ar plašsaziņas līdzekļu pārstāvjiem 2006. gadā par traģiskiem notikumiem apmācību laikā Latvijā.

Pasākuma programma:

  1. Ruta Siliņa, Rīgas Stradiņa Universitātes, Sabiedrisko attiecību programmas vadītāja: „Krīžu komunikācijas stratēģijas”

  2. Uldis Davidovs, Viestura ordeņa kavalieris, Aizsardzības ministrijas padomnieks: „Komunikācija ar plašsaziņas līdzekļiem krīzes laikā”

  3. Rita Voronkova, Sabiedrisko attiecību eksperte: „Kā radīt pievienoto vērtību krīzes komunikācijas laikā un sasniegt mērķi – pavērsiens uz labu. Atziņas no pieredzes Latvijas pārtikas uzņēmumos”

0 comments
bottom of page