top of page
Search
  • Writer's pictureLASAP

LPP Lobēšana – iespējas un izaicinājumi

“I have a higher and grander standard of principle than George Washington. He could not lie; I can, but I won’t.“ Mark Twain

Par lobēšanu, kā profesiju vai pakalpojumu, pastāv dažādi stereoipi un mīti. Bet vislabāk šo jomu pārzina tie, kas ikdienā ar to nodarbojas, izmantojot tās iespējas un tos principus, ko dēvē par caurspīdīgu lobēšanu. LDDK ierosināja diskusiju LASAP biedriem par lobēšanu, lai iepazīstinātu nozares profesionāļus ar iespējām, ko šobrīd sniedz Latvijas likumdošana un ar nākotnes izaicinājumiem, kurus mums gatavo valsts institūcijas.

Par lobēšanu mūs informēs:

  1. Agnese Alksne, Latvijas Darba devēju konfederācijas Korporatīvās sociālās atbildības un komunikāciju eksperte „Lobēšana – iespējas un izaicinājumi”

  2. Didzis Šmits, Latvijas Pārtikas uzņēmumu federācijas Padomes priekšsēdētājs „Lobēšanas prakse Latvijā dažādās nozarēs”

Labās prakses pēcpusdiena notiks otrdien, 2011.gada 27.septembrī, no plkst. 17:00 līdz apm. plkst. 19:00 Latvijas Darba devēju konfederācijas telpās, Baznīcas ielā 25 – 3, Rīgā.

0 comments
bottom of page