top of page
Search
  • Writer's pictureLASAP

LPP par ilgtspējas ziņošanu

Pasākuma mērķis ir informēt komunikācijas nozares vadošos speciālistus par uzņēmuma ilgtspējīgu ziņošanu un tās līdz šim neizmantotajām iespējām uzlabot gan atsevišķa uzņēmuma, gan visas uzņēmējdarbības vides attīstību.

Pasākums notiks 2012.gada 22.februārī no plkst. 18:30 līdz 20:30 uzņēmuma Hauska & Partner birojā, Rīgā, Baznīcas ielā 20/22, 4.stāvā.

Diskusijā piedalīsies:

  1. Māris Plūme, „Hauska & Partner”. Prezentēs ilgtspējas ziņošanas pieeju, atbildot uz jautājumiem „Kas ir ilgtspējas ziņošana?”, „Ko tā ietver?”, „Kādi instrumenti / metodes/ starptautiski atzītas vadlīnijas/kritēriji tiek izmantoti ilgtspējas ziņošanā?”, atsaucoties arī uz „H&P” pieredzi

  2. Ingrīda Lāce, „Latvenergo”. Ņemot vērā, ka „Latvenergo” ir pirmais uzņēmums Latvijā, kas izgāja cauri GRI (Globālā ziņošanas iniciatīva) vadlīnijām, I.Lāce pastāstīs par uzņēmuma motivāciju ziņot par savu ilgtspēju, ieguvumiem, ko uzņēmumam dod šāda veida ziņošana, kā arī izaicinājumiem, kas ir jāņem vērā tiem uzņēmumiem, kas tikai plāno uzsākt nefinanšu ziņošanu.

  3. Vinsents Makaris, „Latvijas Gāze”. V.Makaris pastāstīs par ilgtspējas ziņošanas lomu attiecībās ar investoriem.

Dalības maksa pasākumā – Ls 20, LASAP biedriem bez maksas. Lai pieteiktos dalībai, sūtiet elektronisku pieteikumu (e-pasts lasap@lasap.lv), norādot savu vārdu, uzvārdu un kontaktinformāciju.

0 comments
bottom of page