top of page
Search
  • Writer's pictureLASAP

LPP par kultūras pasākumu komunikāciju

Ir apritējis gads kopš mēs organizējām pirmo un pagaidām vienīgo Drauga pleca pasākumu. Toreiz mūs uzaicināja Līga Rimšēviča, kura bija sākusi darbu Latvijas Nacionālajā teātrī un vēlējās dzirdēt dažādus viedokļus par teātri. Tagad ir pienācis laiks dalīties pieredzē, kas ir sasniegt, kas mainījies, kā arī mums pašiem dalīties pieredzē par šo teātri.

Labās prakses pēcpusdiena par kultūras pasākumu komunikāciju notiks pirmdien, 2012.gada 1.oktobrī Latvijas Nacionālajā teātrī. Pasākuma programma: 17:00 ekskursija Latvijas Nacionālajā teātrī 17:30 Līga Rimšēviča pastāstīs par pieredzi, kā ieinteresēt cilvēkus apmeklēt teātri? Izaicinājums un iespējamie Nacionālā teātra risinājumi strādājot ar integrēto mārketinga komunikācijas metodi 17:50 Leonarda Ķestere pastāstīs par pieredzi kultūras mārketingā 18:10 LASAP biedru – “eksperimenta dalībnieku” dalīšanās pieredzē

Pasākums notiks Latvijas Nacionālā teātra OKartes Jaunajā zālē. Ieeja no Kronvalda bulvāra. Lūdzu, pieteikties – vai būsiet uz ekskursiju un LPP, vai tikai uz vienu no daļām!

0 comments
bottom of page