top of page
Search
  • Writer's pictureLASAP

LPP par labas pārvaldības praksi un principiem gan valsts, gan privātajā sektorā

Ceturtdien, 2010.gada 17.jūnijā Valsts kancelejā viesosies 30 Latvijas Asociācijas sabiedrisko attiecību profesionāļiem biedri, iepazīstoties ar labas pārvaldības praksi un principiem gan valsts, gan privātajā sektorā. Valsts kancelejas direktore Gunta Veismane sabiedrisko attiecību nozares ekspertiem prezentēs valsts pārvaldes strukturālo reformu un funkciju revīzijas gaitu, kā arī labo praksi atbalsta funkciju centralizācijā, kas devusi līdz pat 60% ietaupījumu no kopējām izmaksām. Savukārt Latvijas Darba devēju konfederācijas ģenerāldirektore Elīna Egle dalīsies pieredzē par privātā sektora labās prakses piemēriem, kā arī informēs par iedibināto Efektīvas pārvaldības gada balvu, kas ik gadus tiek pasniegta valsts, pašvaldību un privātā sektora pārstāvjiem, izvērtējot efektivitātes rezultātus un to ietekmi uz organizācijas attīstību. Sarunā piedalīsies arī Klusā okeāna Luterāņu universitātes (Pacific Lutheran University) emeritētais profesors Gundars Ķeniņš-Kings, diskutējot par jaunām sociālā taisnīguma dimensijām uzņēmuma vadībā.

Valsts kancelejas viesiem tiks nodrošināta arī īsa ekskursija, iepazīstinot ar Ministru kabineta ēkas vēsturi un klātienē izrādot valdības sēžu zāli, Ministru prezidenta Viesu salonu u.c.

Pasākuma programma:

  1. Ievads. Gundars Ķeniņš – Kings, Pacific Lutheran University emeritēts profesors: „Jaunas sociālā taisnīguma dimensijas uzņēmumu vadībā”

  2. Gunta Veismane, Valsts kancelejas direktore: „Labas pārvaldības principi valsts sektorā Latvijā – strukturālās pārmaiņas valsts pārvaldē”

  3. Elīna Egle, Latvijas Darba devēju konfederācijas ģenerāldirektore: „Labas Pārvaldības balva un labās prakses piemēri.”

Labās prakses pēcpusdiena notiks ceturtdien, 17. jūnijā, no plkst. 16.00 līdz apm. plkst. 18.00 LR Valsts kancelejas telpās, Brīvības bulvārī 36.

0 comments
bottom of page