top of page
Search
  • Writer's pictureLASAP

LPP „Sociālie mediji – iespējas un izaicinājumi”

Dagnija Lejiņa novērojusi, ka profesionāļu aprindās diskusija – būt vai nebūt sociālajos medijos – ir pārgājusi nākamajā fāzē. Šobrīd aktīvi tiek meklētas atbildes uz jautājumu – kā izmērīt atdevi sociālajos medijos. Tas ir sarežģīti, jo nepastāv vienotu pieeju un formulu, kā noteikt šīs komunikācijas ietekmi uz biznesu. Ir ļoti viegli mērīt fanu un sekotāju skaitu, retvītus un komentārus – bet tās ir aktivitātes, kas ne vienmēr ved pie rezultāta. „Kopš Nordea bankā ieviesām sociālo mediju komunikāciju programmu, esam mēģinājuši izveidot savu mērīšanas jeb “metrix” sistēmu. Savā prezentācijā ar konkrētiem piemēriem pastāstīšu par mūsu pieredzi un secinājumiem, kā mēs ikdienā mērām savu klātbūtni sociālajos medijos. Par līdzīgu tematu uzstājos arī LETA organizētajā seminārā 3.novembrī – “Es tur esmu. Kur nauda?”, uz kuras pamata aicināšu arī LASAP PR profesionāļus dalīties ar savu pieredzi un novērojumiem.”

Ernests Štāls informēs par to, kādi ir plusi un mīnusi, veidojot pašam savu mediju, salīdzinot ar jau eksistējošas vides izmantošanu.

Pasākuma programma:

  1. Ernests Štāls, SIA SOON īpašnieks, sociālo mediju eksperts: „Mans medijs”

  2. Dagnija Lejiņa, Nordea bankas Sabiedrisko attiecību vadītāja: „Sociālie mediji – kā izmērīt atdevi”

Vairāk: LETA un Nozare.lv klientu seminārs – “Es tur esmu. Kur nauda?” (http://www.webradar.lv/2011/11/es-tur-esmu-kur-nauda/). Baltic PR Awards prezentācija “Nordea Step-by-Step Journey in Social media” (http://www.youtube.com/user/NordeaLatvija#p/c/D98426E1A33A8905/1/UZn3dEGPuqY)

Labās prakses pēcpusdiena notiks ceturtdien, 2011.gada 8.decembrī plkst. 17:30 līdz apm. plkst. 19:00 Nordea bankas Lielajā zālē, Kr.Valdemāra ielā 62. Pasākuma dalībniekiem pieejama bezmaksas autostāvvieta. Dalības maksa pasākumā – Ls 20, LASAP biedriem bez maksas. Lai pieteiktos dalībai, sūtiet elektronisku pieteikumu (e-pasts lasap@lasap.lv), norādot savu vārdu, uzvārdu un kontaktinformāciju.

0 comments
bottom of page