top of page
Search
  • Writer's pictureLASAP

Pretendentu izvirzīšana balvai Zelta poga 2016

Latvijas Asociācijas sabiedrisko attiecību profesionāļiem (LASAP) aicina izvirzīt nozares kolēģus LASAP gada balvai “Zelta poga”. Aizpildiet anketu līdz 6. februārim! Tā ir pieejama šeit: http://ej.uz/ZeltaPoga-1, vienu anketu iespējams aizpildīt vairākas reizes, izvirzot vairākus pretendentus.

Uz LASAP gada balvai var izvirzīt ikvienu Latvijas sabiedrisko attiecību/ komunikācijas vadības profesionāli, kas uzrādījis izcilus rezultātus savā darbībā, demonstrējis inovatīvu pieeju, pārvarējis izaicinājumus un sasniedzis mērķus.

Pretendentus aicinām izvirzīt četrās nozares kategorijās, neatkarīgi no piederības LASAP:

  1. privātais sektors,

  2. valsts pārvalde,

  3. NVO sektors,

  4. akadēmiskā vide.

LASAP gada balvas mērķis ir sekmēt labās prakses pārnesi sabiedrisko attiecību profesionāļu vidū. Viens no veidiem, kā panākt izcilu darbības piemēru publiskošanu, ir labākās prakses un izcilo sabiedrisko attiecību profesionāļu un akadēmiķu uzslavēšana un izcelšana. Tādēļ kopš 2010. gada reizi gadā tiek pasniegta īpaša LASAP gada balva – Zelta poga, ko veidojis metālmākslinieks Linards Počs. Uz pogas attēlotas kāpnes, kas simbolizē tiekšanos uz augšu, uz profesionālo pilnveidošanos. Katrai LASAP pasniegtajai pogai tiek piešķirts autentiskuma sertifikāts.

0 comments
bottom of page