top of page
Search
  • Writer's pictureLASAP

Rīgā notiks konference “Public and Private Storytelling: The Future of Strategic Communication

2017. gada 6. decembrī NATO Stratēģiskās komunikācijas izcilības centrs rīkos konferenci “Stāstniecība valsts pārvaldē un korporatīvajā vidē: Stratēģiskās Komunikācijas Nākotne” (Public and Private Storytelling: The Future of Strategic Communications). Pasākuma valoda – angļu, netiks nodrošināta sinhronā tulkošana.

Pasākumā piedalīsies vairāki starptautiski augsti novērtēti eksperti gan no Latvijas, gan Lielbritānijas, Dānijas un Vācijas.

Stāstniecība ir kļuvusi par vienu no terminiem, kas tiek plaši izmantots, kopš tehnoloģijas ir demokratizējušas mūsu komunikācijas kanālus. Tomēr ir nozīmīgi izvēlēties pareizo veidu, kā pastāstīt stāstu tā, lai izvēlētās mērķa grupas to spētu uztvert. Šim jautājumam pievērsīsies Profesors Nevils Bolts no King’s College London. Ne mazāk nozīmīgi ir palūkoties uz to, kā par sevi stāstu var izstāstīt valsts, tam pievērsīsies Ojārs Kalniņš, savukārt Olga Procevska pastāstīs, kā atšķiras stāstu stāstīšana etniski un lingvistiski nehomogēnā vidē.

Ja valdības vēl joprojām atbalsta ideju par vertikālu hierarhiju, korporatīvajā vidē arvien lielāka nozīme ir spējai iedrošināt darbiniekus pastāstīt stāstu par organizāciju un tās vērtībām. Lai gan ir ļoti grūti paredzēt nākotnes krīzes situācijas, kopīgs stāsts par organizāciju, kas balstīts kopīgās vērtībās, palīdz tās risināt savlaicīgi. Tieši tādēļ pēdējā pasākuma daļā mēs runāsim par tehnoloģiju iespējām un spēļošanu kā risinājumu iekšējās komunikācijas problēmām un veidu, kā labāk pastāstīt stāstus.  Mr Seamus Masterson no Londonā bāzētā RealityLab pastāstīs par jaunākajām tehnoloģiskajām iespējām, Mr Tobias Burkhart no Shiftschool stāstīs par to, kā tehnoloģiju ieviešana izmaina iekšējo kultūru organizācijā, savukārt Dr Rajiv Vaid Basaiawmoit pastāstīs plašāk par spēļošanas izmantošanu mūsdienu komunikācijā.

Vairāk informācijas par pasākuma programmu, runātājiem un iespēju reģistrēties var iegūt pasākuma mājaslapā.

0 comments
bottom of page