top of page
Search
  • Writer's pictureLASAP

Sākusies biļešu pārdošana uz ‘’Mi:t&Links 2022’’ finālistu prezentācijām tiešraidē

Ir sākusies biļešu pārdošana uz Baltijas vērienīgākā komunikācijas nozares konkursa “Mi:t&Links. Baltic Communication Awards 2022” finālistu prezentācijām tiešraidē 2022. gada 18. martā, informē konkursa organizētāji.


Šā gada konkursā līdz pat 21. februārim komunikācijas profesionāļi savus darbus varēja pieteikt 18 kategorijās. Tos atbilstoši nolikumā definētajiem kritērijiem pašlaik vērtē starptautiska žūrija.


Piektdien, 18. martā, no pl. 9.00 līdz 17.00 tiešsaistē un tiešraidē savas kampaņas prezentēs visi konkursa finālisti. Katram būs četras minūtes sava iesniegtā risinājuma prezentēšanai žūrijai, pēc tam žūrijas locekļiem būs sešas minūtes laika uzdot savus jautājumus. Ja žūrijas locekļi visu šo laiku neizmantos, tad arī skatītāji varēs uzdot savus jautājumus.


Šī ir unikāla iespēja gan komunikācijas profesionāļiem, gan ikvienam citam, kurš interesējas par komunikāciju, sekot līdzi prezentācijām tiešsaistē un mācīties no citu pieredzes, redzēt dažādus risinājumus dažādām situācijām. Tās būs reālas kampaņas un pieredze, ko tiešraidē prezentēs to īstenotāji. Pieteikumus 18 konkursa kategorijās ir iesnieguši gan uzņēmumi, gan valsts un nevalstiskā sektora institūcijas, gan aģentūras, kā arī individuāli speciālisti, tāpēc "Mi:t&Links. Baltic Communication Awards” ļauj aplūkot un novērtēt komunikācijas industrijas sniegumu dažādās jomās, kas ir viens no konkursa mērķiem.


Balstoties uz iesūtīto pieteikumu skaitu, arī šogad Latvijas un Lietuvas aģentūras cīnīsies par katras valsts “Gada aģentūra” un “Grand Prix” balvu.


Prezentāciju tiešraides piekļuves cena līdz 13. martam (ieskaitot) vienai personai ir 35 EUR + PVN. Ja biļetes iegādājas 5+ cilvēki, tad cena vienai personai ir 30 EUR + PVN no katras personas. No 14. marta biļešu cenas mainās. Iegādātie biļešu kodi nodrošinās piekļuvi arī Balvu pasniegšanas ceremonijai, kas notiks tiešsaistē tajā pašā dienā pl. 19:00. Biļetes var iegādāties https://miitandlinks.com/en/ticket.


Konkurss “Mi:t&Links. Baltic Communication Awards 2022” ir Baltijas komunikāciju nozares gada galvenais notikums un ar šādu nosaukumu tas norisināsies sesto gadu, savukārt pats konkurss notiek kopš 2005. gada. Tā galvenais mērķis ir dot iespēju komunikāciju industrijas pārstāvjiem atrādīt iepriekšējā gada veiksmīgākos darbus, kā arī godalgot labākos projektus un kampaņas.


Konkursa žūrijā ir 20 locekļi no privātā, publiskā, nevalstiskā un akadēmiskā sektora, kā arī neatkarīgie profesionāļi. Pieci pārstāvji no katras Baltijas valsts, kā arī vēl pieci starptautiskie pārstāvji.


Plašāka informācija par 2022. gada konkursa kategorijām https://miitandlinks.com/en/categories.


Plašāka informācija par 2022. gada žūriju https://miitandlinks.com/en/jury.


Papildu informācija:

info@miitandlinks.com

0 comments
bottom of page